Klant ervaringen

UITSTEKEND
32 recensies op
geena de hoop
geena de hoop
8. Juni, 2021.
Zeer tevreden! Gerard houdt de trainingen leuk en uitdagend. Van progressie is zeker te spreken en Gerard is altijd in staat je te motiveren als het wat minder gaat. Ik raad FitBewust Personal Coaching iedereen aan, top trainer!
Lees verder
Laura van der Eng
Laura van der Eng
8. April, 2021.
Gerard luistert goed naar jouw wensen en gaat daar samen met jouw mee aan de gang. Tijdens je PT traject blijft hij je uitdagen, want als je denkt die oefening heb ik door en kan ik volhouden maakt hij de oefening net iets anders waardoor je spieren weer geprikkeld worden.
Lees verder
Jasper Hulshoff
Jasper Hulshoff
20. Maart, 2021.
Gerard heeft mij in de afgelopen maanden heel goed begeleid. We hebben vooraf mijn trainingsdoelen doorgesproken en zijn daarna aan de slag gegaan. Doordat hij met verschillende trainingsschema’s op maat werkt, blijven de trainingen afwisselend en ligt de focus steeds op jouw doelen. Ik heb daardoor snelle vooruitgang geboekt. Gerard is heel professioneel en serieus met zijn werk bezig. Grote aanrader!
Lees verder
Elise Appeldoorn
Elise Appeldoorn
20. Maart, 2021.
Train al 2 jaar bij Gerard - ik ben zeer tevreden! Zijn persoonlijke aanpak rondom jouw focuspunten is zeer effectief - fit worden/blijven, afvallen, spieren versterken - hij heeft veel kennis die zeker goed resultaat opleveren. In mijn geval versterking van mijn core.
Lees verder
Ronald Zwart
Ronald Zwart
11. Maart, 2021.
Via via in augustus 2020 in contact gekomen met Gerard. Na een (fijn)intake gesprek en 4 introductiesessies, was het voor mij al snel duidelijk....doorgaan met Gerard als "mijn" personal trainer, een professional, gezellig en wanneer nodig streng:) Gekozen voor een traject...2 sessies per week en omdat ik door zijn coaching, opmaat gemaakte schema's en zeker ook de lage drempel van Personal Gym, inmiddels aan een tweede traject begonnen. Fantastisch is het de laatste weken tijdens de lockdown, dat Gerard en Personal Gym alles uit de kast halen om je te laten trainen met de huidige maatregelen....de ene keer in de tent bij de gym in Heemskerk en de andere keer in de duinen van Heemskerk, trainingsschema wordt aangepast enz.....kortom geweldig
Lees verder
Linda van Hooff
Linda van Hooff
8. Maart, 2021.
Na een tijdje niet gesport te hebben besloot ik om personal training te volgen bij Gerard. Zelf vond ik het altijd een beetje spannend om naar een sportschool te gaan, maar meer omdat ik geen idee had wat ik nou precies moest doen met al die apparaten. Na een fijn intake gesprek met Gerard besloot ik iedere week één op één training te volgen. Gerard leerde mij dat mijn eigen lichaam instaat is om ook te trainen zonder al die apparaten. Met gewichten en elastieken kom je namelijk al een heel eind. Ook leerde hij mij hoe je bepaalde apparaten moest gebruiken. De communicatie verliep vanaf dag 1 al goed. En ondanks de corona tijd kun je nog steeds fijn trainen. Of het nou buiten is of in een tent, er is vanalles mogelijk. De trainingen zijn professioneel en als je iets verkeerd uitvoert, wordt je hier gelijk op gecorrigeerd. Naast dat het hele goede trainingen zijn, is er altijd tijd voor een gezellig gesprek (ja ook als je buitenadem oefeningen aan het doen bent). Bij progressie ging je weer een stapje verder en Gerard geeft je ook echt het gevoel dat je het kan en dat je wat heb gepresteerd. Als het soms even tegen zit, sleept hij je erdoorheen en geeft een goede motivatie als coach. Zeker een aanrader! Ook voor als je wat onzeker bent over sporten en sportscholen. Dankzij mijn trainingen weet ik nu wat ik kan en vind ik het niet meer spannend. Bedankt Gerard! Je bent een topper 🙂
Lees verder
Jamie Romijn
Jamie Romijn
29. November, 2020.
Gerard! Een leerzame en gezellige coach! Erg fijn gesport tijdens zijn uurtje PT. BEDANKT!!
Lees verder
Karin Hoekstra
Karin Hoekstra
6. Maart, 2020.
Eindelijk iets wat echt werkt!
Lees verder
Josse Dirks
Josse Dirks
6. Maart, 2020.
Selina Lanson
Selina Lanson
5. Maart, 2020.
Als je op zoek bent naar een ervaren, professionele personal trainer met oog voor jouw persoonlijke doelen en behoeften dan ben je bij Fitbewust Personal Coaching aan het goede adres! Gerard is een top trainer, die altijd zorgt voor een uitdagende en afwisselende training. Iedere training is even leuk met ruimte voor humor, maar altijd gefocust op de juiste technieken en je doelen. Zie je het even niet zitten, dan is Gerard daar om je te motiveren. Ook de begeleiding bij het veranderen van je levensstijl (eetgewoonten) is echt een aanrader! Ook hier denkt Gerard echt fantastisch met je mee en weet je iedere keer weer te motiveren om het beste uit jezelf te halen. Kortom, twijfel niet langer en maak een afspraak met Gerard. Je zult er geen spijt van krijgen!
Lees verder

Vraag hier je gratis intakegesprek aan of bel of mail.

Bel FitBewust

Mail FitBewust

 

Vertel je vrienden over FitBewust via: