Personal Training voor Twee

Personal Training vraagt een investering, maar er is een manier om de kosten draaglijker te maken. Heb je toevallig een vriend, vriendin of partner die hetzelfde trainingsdoel als jij hebt, dan is trainen met zijn tweeën wellicht een interessante optie.

Kosten Personal Training delen met z’n tweeën

Met Personal Training voor Twee word je met z’n tweeën tegelijk begeleidt, waardoor de kosten per persoon een stuk lager uitvallen dan als je alleen Personal Training volgt. Belangrijk om te weten, is wel dat deze trainingen alleen gezamenlijk afgenomen kunnen worden. Je traint dus ook echt samen. Voor duo’s geldt natuurlijk wel precies hetzelfde als voor individuele Personal Training: alleen met 100% commitment zal je je doelen bereiken.

Personal Training voor Twee

Ben je klaar voor Personal Training?

Vul dan onderstaand contactformulier in en wees met je wensen zo concreet mogelijk. Denk hierbij niet alleen aan het omschrijven van je doel, maar ook hoe vaak je per week wil trainen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een gratis intake-gesprek en krijg je vrijblijvend een offerte op maat. Bellen mag natuurlijk ook: 06 – 123 29 444

Hide