Personal Training Tarieven

Personal Training is er in vele soorten en maten. Eigenlijk is Personal Training maatwerk en is er geen ‘one size fits all’ oplossing. Maar om je toch een idee te geven, volgt hier een overzicht van Personal Training mogelijkheden en de bijbehorende personal training tarieven.  (let op: deze tarieven zijn richtlijnen en staan niet vast)

Passen deze mogelijkheden niet helemaal bij jouw idee van Personal Training? Vraag gerust een intake aan en dan kijken we samen hoe we jouw wensen en doelen kunnen bereiken!

FitBewust Personal Training Tarieven

Fitbewust (foto: © Tycho Müller | Tycho’s Eye Photography)

Personal Training Leefstijl traject tarieven

Voor het vervullen van de meeste wensen is een persoonlijk leefstijl traject de beste oplossing. Dit is een intensief traject van 12 weken waarbij 1 of meerdere keren per week onder begeleiding getraind kan worden. Daarnaast word je elke 4 weken gemeten en krijg je buiten de trainingen ook begeleiding. Als het nodig is krijg je ook een zelfstandig trainingsschema wat je thuis of bij jouw eigen sportschool kan uitvoeren. Ook voedingsbegeleiding zit inbegrepen in het traject en kijkt naar jouw levensstijl en wat het beste bij jou past. Op de homepage kun je lezen wat de begeleiding van FitBewust zo uniek maakt.

12 weken lang intensieve begeleiding met 1x per week personal training: 250 per vier weken

12 weken lang intensieve begeleiding met 2x per week personal training: 450 per vier weken

Onderhouds Personal Training Tarieven

Onderhouds Personal Training is de ideale als opvolger van een leefstijl traject waarbij je toch nog (online) begeleiding krijgt en 1 of 2 keer per maand een personal training sessie hebt van anderhalf uur. Hierin bespreken we hoe het gaat met training, voeding en leefstijl. Behandelen we eventuele disfuncties in de spieren en gaan we natuurlijk trainen! De rest van de maand sta ik beschikbaar als je online coach en stuur je mij feedback over je trainingen en eventueel je leefstijl veranderingen. Als je zelf redelijk thuis bent in training en minder een stok achter de deur nodig hebt, kan Onderhouds Personal Training ook als traject ingezet worden.

Onderhouds PT Tarief 1x per maand: € 100 per maand

Onderhouds PT Tarief 2x per maand: € 150 per maand

FitBewust Personal Coaching

Fitbewust (foto: © Tycho Müller | Tycho’s Eye Photography)

Personal Training Tarieven per losse sessie

Wat als je nu helemaal tevreden bent met je levensstijl, maar je wilt gewoon goed, veilig en professioneel begeleid worden bij het sporten? Ook dat kan bij FitBewust Personal Coaching! Je kan een losse Personal Training (PT) sessie boeken waarbij je aangeeft waar je de focus op wil leggen in de training, maar je kan ook een strippenkaart kopen.

Losse PT sessie: 65

Strippenkaart voor 5 PT sessies (3 maanden geldig): 300

Strippenkaart voor 10 PT sessies (6 maanden geldig): 500

Let op: In sommige situaties is een extra sportschool abonnement nodig. Dat is niet meegenomen in de hier vermelde tarieven.  Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Interesse in Personal Training?
Vul onderstaand formulier in voor een gratis intakegesprek!

Hide